На Тернопільщині продовжують ремонтувати дорогу Н-18

14.07.2021 21:54   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

На Тернопільщині продовжують ремонтувати дорогу національного значення Н-18 Івано-Франківськ – Бучач – Тернопіль від Дарахівського перехрестя. Відтак, уже 10 кілометрів маршруту до Карпат з фінішним шаром покриття.

Як зазначають у Службі автомобільних доріг у Тернопільській області, станом на сьогодні дорога має укріплену основу та вирівнюючий шар асфальтобетонного покриття на всій протяжності. Крім того, у населених пунктах встановлюють освітлення, пішохідні доріжки, замінюють дорожні знаки та монтують бар’єрне огородження. На небезпечних ділянках тротуару у селі Дарахів уже встановили перильну огорожу.

Нагадаємо, автошлях Н-18 не був повноцінно ремонтований з 1990-х років. У рамках програми «Велике будівництво» стартував поточний середній ремонт усієї протяжності автошляху в Тернопільській області. Торік почали ремонтувати 10 кілометрів від смт Дружба до Дарахівського перехрестя. У 2021 році нове покриття влаштовують до межі з Прикарпаттям.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews