У Тернополі облаштували ще один спорт майданчик

15.07.2021 20:53   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

У Тернополі на вул. Київська відкрили новий сучасний мультиспортивний майданчик. По це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як зазначає мер міста Сергій Надал, на майданчику можна займатися різноманітними видами спорту, зокрема, мініфутболом, стрітболом, гандболом тощо.

«Тут у період літніх канікул діти зможуть відпочити, набратись сил та оздоровитись. Займатись на спортмайданчику зможуть не лише мешканці прилеглих будинків, а й усі охочі тернополяни. І щиро сподіваємось, що всі хто буде використовувати цей майданчик – будуть бережливо ставитись до майна, щоб він прослужив якомога довше», - каже Сергій Надал.

Додамо, що цьогоріч у Тернополі планують також облаштувати багатофункціональний спортивний майданчик на території ТНВК №15, легкоатлетичний стадіон з футбольним полем (поруч із ЗОШ №18) та провести капітальний ремонт волейбольного поля на території ЗОШ №7.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews