Загальнонаціональна проща до Зарваниці: рятувальники розгорнули мобільно-оперативний штаб

17.07.2021 17:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

У Зарваниці рятувальники розгорнули мобільно-оперативний штаб. Для забезпечення пожежної та техногенної безпеки, залучено 46 осіб особового складу та 11 одиниць спеціальної техніки.

Як зазначають в Управлінні ДСНС у Тернопільській області, на території Марійського духовного центру цілодобово працюватимуть рятувальники. Вони проводять профілактичні інструктажі та слідкують за дотриманням вимог законодавства у сфері пожежної й техногенної безпеки. Територію обстежують фахівці групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

Також, для паломників було розгорнуто намети та польову кухню, де можна буде отримати гарячу їжу.

Додамо, впродовж 17-18 липня на Тернопільщині відбудеться загальнонаціональна проща до Марійського духовного центру Зарваниця. Цьогорічне паломництво присвячене 425-річчю проголошення Берестейської Унії та молитві за мир в Україні. Очікується також приїзд Блаженнішого Патріарха Святослава.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews