«World Innovative Science Fair 2021»: учень з Тернопільщини став переможцем наукового ярмарку

21.07.2021 16:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

Учень з Тернопільщини Захар Хмируч здобу перемогу на Всесвітньому інноваційному науковому ярмарку «World Innovative Science Fair 2021».

Як зазначає начальниця управління освіти і науки Ольга Хома, цьогоріч Всесвітній науковий ярмарок відбувся в онлайн-режимі. Учасники з України отримали 12 призових місць, серед яких і слухач Тернопільського обласного відділення Малої академії наук України Хмурич Захар. Зокрема, учень здобув «бронзу» з проєктом «Створення комп'ютерної гри-стратегії в середовищі «LAZARUS».

Додамо, що Всесвітній інноваційний науковий ярмарок (WISF) - це науковий конкурс, заснований Індонезійським науковим товариством, основним завданням якого є формування духу інновацій в науці у молодих вчених, сприяння творчим та інноваційним молодим дослідникам у створенні якісних досліджень та обмін досвіду між юними науковцями з усього світу.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews