Тернопіль: у вихідні тролейбус № 8 курсуватиме відповідно до тимчасового розкладу руху

22.07.2021 16:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

У Тернополі триває ремонт мосту на вул. Микулинецькій. У зв'язку з цим на вказаній ділянці припинили рух електротранспорту.

Як зазначають у Тернопільській міській раді, до 15 серпня у вихідні тролейбус №8 «вул. Леся Курбаса – Ринок» курсує відповідно до тимчасового розкладу руху. Також автобуси маршрутів №№5, 5А, 8, 18, 31 курсуватимуть з відповідно до встановленого маршруту, з обходом перекритої ділянки, згідно із затвердженою тимчасовою схемою організації дорожнього руху (кільцевим рухом навколо шляхопроводу).

Нагадаємо, що у Тернополі триває ремонт об'їзної дороги, яка стане частиною найдовшої в Україні міжнародної траси М-30. Підрядникам ще залишилося влаштувати 18 000 м2 нижнього шару асфальтобетонного покриття у місцях капітальної реконструкції мостів – на Ватрівській розв’язці, у районі моста через річку Серет, в районі кільця Шептицького-Будного та Лучаківського-Будного, у районі Бережанського мосту.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews