У Тернопільській ОДА вакцинують усіх охочих

23.07.2021 16:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

У приміщені Тернопільської обласної державної адміністрації сьогодні, 23 липня, вакцинують осіб від COVID-19. Імунізують осіб вакцинами: AstraZeneca, CoronaVac від Sinovac, Comirnaty від Pfizer та Moderna.

Як зазначає директорка департаменту охорони здоров'я Ольга Ярмоленко, першочергово вакцинують літніх людей, людей з хронічними хворобами та інші вразливі групи населення.

«Ми звертаємося до голів громад, сприяти організованому підвозу людей до пунктів щеплення. Адже це дасть можливість захистити якомога більше людей від коронавірусної хвороби, зокрема від нового штаму “Дельта”, який вже дістався України», - розповідає директорка департаменту охорони здоров'я ТОДА Ольга Ярмоленко.

Наразі в області діє 7 центрів та 56 пунктів масової вакцинації.

Додамо, що стартував п'ятий етап вакцинації від COVID-19. Це означає, що усі охочі віком від 18 років може отримати щеплення від коронавірусу.

 

 

 

 

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews