Тернопільська область отримала понад 30 тисяч доз вакцини Moderna

27.07.2021 19:45   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

Тернопільщина отримала понад 30 тисяч доз американської вакцини Moderna. Про це повідомила директорка департаменту охорони здоров'я Ода Ольга Ярмоленко.

Імунізують осіб вакциною Moderna у місті Тернополі на вулиці Коцюбинського. Центр вакцинації працює із 9-ї до 16-ї години у будні та суботу і неділю.

«Зауважу, що ця вакцина користується популярністю серед тернополян. Moderna - це мРНК вакцина так, як і Pfizer, вона надає 95% захисту від COVID-19. Сьогодні особливо актуально вакцинуватися, оскільки зараз низький рівень захворюваності і є менше ймовірність захворіти і бути в інкубаційному періоді»,- розповідає директорка Департаменту охорони здоров’я ТОДА Ольга Ярмоленко.

Додамо, що на Тернопільщині працює 11 центрів вакцинації. Імунізують осіб від COVID-19 такими вакцинами: AstraZeneca, CoronaVac від Sinovac, Comirnaty від Pfizer та Moderna.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews