На Чортківщині триває відновлення доріг (відео)

29.07.2021 09:29   Опубліковано : Оксана Горобець
Джерело: TeNews
Тривають ремонтні роботи на дорогах Чортківської громади.
 
Так, у селі Шульганівка відремонтовано майже 1 кілометр дорожнього покриття.
 
Якість проведення робіт перевірив голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко.
 
– Кошти на відновлення автомобільних шляхів ми спрямували з обласного бюджету. Ремонт проводять якісно, ми, у свою чергу, контролюємо хід виконання робіт, щоб жодна гривня наших податків не було витрачена даремно, а жителі краю були задоволені результатом. Дякую працівникам, які відповідально підходять до своїх професійни

Читайте також

Тернополяни просять відремонтувати заїзд на Микулинецьке кладовище (Фото)
«Комунальники знищили єдиний заїзд до будинку»: обурення тернополян немає меж
Жахливий стан доріг в Борсуківській громаді на Тернопільщині: машини застрягають в болоті (Фото)

х обов’язків! Це – тільки перший етап з ремонту доріг. Сподіваємося, що до закінчення каденції буде повністю відремонтовано шлях до Нагірянки, – 
зазначив Михайло Головко.  
 
Виконує роботи ТОВ «Техно-Буд-Центр» – один із лідерів галузі дорожнього будівництва в Україні. Замовник робіт – комунальне підприємство «Тернопількомунінвест».
 
– Комунальним підприємством «Тернопількомунінвест» на замовлення облради розроблено проектно-кошторисну документацію на поточний ремонт ділянки дороги Стара Ягільниця – Нагірянка. Цей проєкт передбачає ремонт ділянки, довжиною 850 метрів. Тендер виграла компанія ТБЦ. 6 липня підписано угоду, 22 липня бачимо завершальний етап робіт, – розповіла  директор КП «Тернопількомунінвест» Олена Чумак.
 

Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews