«Розвиток міської інфраструктури-2»: у Тернополі реконструюють водогони

03.08.2021 20:08   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

У Тернополі розпочали реконструкцію водогонів, які забезпечують жителів міста водою з Верхньо-Івачівського водозабору. Проводять ремонтні роботи згідно з проєктом «Розвиток міської інфраструктури-2». Про це інформує Суспільне.

Як розповідає начальниця водопровідно-каналізаційних мереж «Тернопільводоканалу» Ганна Загородна, водогін прокладали у 1974 році. За цей час вся запірна арматура вийшла з ладу.

«Щоб перекрити якусь ділянку водоводу, на якому стається пошкодження, нам потрібно було перекривати багато засувок, як не тримали. На ліквідацію аварії затрачалося багато часу. У зв'язку з чим зараз ми міняємо засувки на мережах, ставимо вантуза», – каже Ганна Загородна.

Відтак, згідно з проєктом, ремонтні роботи проводитимуться на 4 об'єктах. Загальна вартість - 5 мільйонів доларів. Реалізовується проєкт за кошти Світового банку.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews