У Міжнародний день молоді рівненський УДАР запросив гостей (ВІДЕО)

13.08.2021 19:21   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

До Міжнародного Дня молоді у Рівненському «УДАРІ» оголосили про перспективу запуску Молодіжного крила та офіційно відкрили бібліотеку у форматі «буккросинг». Тепер усі бажаючі можуть завітати до відкритого офісу партії на вул. Грушевського у Рівному та обміняти свою книгу на одну з побачених на полицях.

Молодь, яка сьогодні завітала до Рівненського осередку «УДАРУ», цікавилася ідеологією партії та особою партійного лідера  Віталія Кличка, тому в «УДАРівській» бібліотеці шукали щось цікаве про столичного мера.

Голова Рівненського обласного осередку політичної партії «УДАР Віталія Кличка» Валентин Демчук також поспілкувався з молоддю. Напередодні 1 вересня говорили більше про освітні питання. Студенти - чесні та щирі в своїх висловлюваннях, прагнули почути відповіді на свої запитання від голови Рівненського «УДАРУ», який, нагадаємо, має дві вищих освіти.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews