Центри вакцинації на Тернопільщині працюватимуть впродовж вихідних

21.08.2021 15:58   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

Впродовж вихідних центри та пуанти вакцинації в області працюватимуть відповідно до графіків роботи. Про це повідомила в.о. генерального директора ДУ «Тернопільський ОЦКПХ МОЗ України» Оксана Чайчук.

«Зовсім скоро чотири святкові вихідні з нагоди 30-ї річниці Незалежності, прийнято рішення не припиняти роботу центрів масової вакцинації та вакцинальних пунктів у Тернопільській області», - наголосила під час наради з керівниками медзакладів в ОДА Оксана Чайчук.

Загалом в області працює 15 центрів 56 пунктів вакцинації. Імунізують людей такими вакцинами: CoronaVac, Moderna, Pfizer-BioNTech та AstraZeneca.

В Тернопільській області уже провакцинували понад 30% дорослого населення. Продовжує хворіти 609 осіб, з них на амбулаторному спостережені - 511. У визначених 7 закладах охорони здоров'я на стаціонарному лікуванні перебуває 98 осіб.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews