Роман журналістка з Тернопільщини посів друге місце у конкурсі «Коронація слова – 2021»

24.08.2021 21:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

Роман письменниці, журналістки з Тернопільщини Христини Коціри посів друге місце у літературному конкурсі «Коронація слова – 2021».

«Ось імена нових зірок, що засяють на вітчизняному літературному небосхилі: 1 місце – «Raptus melancholicus» Олексій Ганзенко; 2 місце – «Яблука Єви» Христина Коціра; 3 місце – «Вік червоних мурах» Таня П'янкова», - йдеться у повідомленні.

Додамо, що Христина Коціра народилася 6 серпня 1982 року у селі Коцюбинці Гусятинського району Тернопільської області України.

Закінчила Коцюбинецьку середню школу (нині загальноосвітня), Тернопільську академію народного господарства (нині національний економічний університет). Працювала на телеканалах Тоніс, СТБ, ICTV (журналісткою та редакторкою програми «Факти тижня з Оксаною Соколовою» на телеканалі ICTV). Зараз виховує дітей і пише репортажі та статті. Співпрацює з Українською правдою та Громадським.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews