У Тернополі відбувся перший заїзд Кубка Європи з водно-моторного спорту

27.08.2021 20:07   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

У Тернополі сьогодні, 27 серпня, відбувся перший заїзд Кубка Європи з водно-моторного спорту. Участь у змаганні взяли 11 команд із 6 країн. Про це пише Суспільне.

Як розповідає організатор змагань Віктор Шемчук, сьогодні учасники змагалися у класі Rn2000.

«В цьому класі немає слабких учасників. Це, як правило, досвідчені пілоти які керують своїми болідами з автомобільними двигунами об’ємом до двох літрів. Видовищність цього класу буде залежати від погоди. Якщо погода буде без вітру, спортсмени покажуть досить високі результати по швидкості. З іншого боку, це тяжкий, так званий важкий клас, для якого не страшні хвилі. Тому, навіть якщо погода зміниться, вони все одно будуть брати участь в цих змаганнях», - каже Віктор Шевчук.

Відтак, сьогодні перемогу здобув – Яніс Сіманов з Латвії. Завтра у класі Rn2000 відбудеться друга гонка. А у неділю третій, останній заїзд Кубка Європи.

Також, окрім Кубка Європи, відбуватимуться етапи чемпіонату світу з водно-моторного спорту. Змагатимуться спортсмени у трьох класах. На змагання зареєструвалася 41 команда з 15 країн.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews