«У міста є я»: у Тернополі презентували дитячу інтерактивну книгу

27.08.2021 22:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

У Тернополі сьогодні, 27 серпня, презентували дитячу інтерактивну про механізми функціонування міст та роль жителів у громаді «У міста є я». Автор видання - засновниця Міжнародного саміту мерів Ірина Озимок. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Відтак, презентували видання наймолодшим жителям громади - дітям.

«Книга «У міста є я», на мою думку, є унікальною та буде корисною не лише для громадян нашої країни. На її сторінках у простій та доступній формі діти початкових класів зможуть отримати інформацію, що таке місто, як воно живе та функціонує, для чого потрібний міський голова та депутати, що таке бюджет міста, як він наповнюються та багато іншого. Ця книга є елементом виховання культури у молодих мешканців, адже важливо ще з дитинства закладати почуття любові й поваги до рідного міста», – розповідає Сергій Надал

Сама ж презентація відбулася в інтерактивному форматі. Відтак, діти мали можливість поставити запитання міському голові, обговорили справи у місті, дізнались більше про транспорт, воду, тепло, сміття, дитячу участь у громаді, а також пропонували власні ідеї для якісних змін у місті.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews