В одній зі шкіл Тернополя реалізували два проєкти «Шкільного громадського бюджету 2021»

02.09.2021 22:13   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

«Зону позакласної діяльності» та «Відпочинкову зону» облаштували у Тернопільській спеціалізованій школі №7. Реалізували проєкт у рамках «Шкільного громадського бюджету 2021». Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як розповідають учні, коридор третього поверху школи зазвичай використовується для проведення зустрічей, виховних заходів, конкурсів тощо. Цю територію ще називають «малим залом». Тому у коридорі облаштували дві зони - відпочинку та позакласної діяльності.

Відтак, придбали проєктор, екран для проєктора, акустичну систему та ноутбук. У коридорі третього поверху також розмістили сучасні крісла-мішки, телевізійну систему, дошку для оголошень та настільні ігри.

Додамо, що 1 вересня стартував прийом заявок на участь у «Шкільному громадському бюджеті 2022», тож, шановні учні 7-11 класів, не пропустіть можливість покращити життя у школі та створити унікальні сучасні локації для навчання чи відпочинку.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews