У Тернополі внесли зміни до бюджету громади

03.09.2021 19:19   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

Під час засідання сесії Тернопільської міської ради, яка відбулася 3 вересня, депутати внесли зміни у бюджет громади на 2021 рік.

Відтак, частина бюджету збільшується на 402829,7 тис. грн. Кошти отримали завдяки: субвенцій з обласного бюджету на інсулін, субвенції на проєктні будівельно-ремонтні роботи придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання дітей-сиріт, а також субвенції з державного бюджету на реалізацію інфраструктурних проєктів.

Відповідно, додаткові кошти депутати спрямували: 400000,0 тис. грн - управлінню житлово-комунального господарства на утримання і розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури; 600,0 тис. грн - відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення на придбання інсуліну; 2229,7 тис. грн - управлінню сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей на проєктні та будівельно-монтажні роботи придбання житла для розвитку сімейних та інших форм виховання дітей.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews