Після святкування 1 вересня на Івано-Франківщині 12 людей госпіталізували з отруєнням

04.09.2021 16:10   Опубліковано : Франківський Новинар
Джерело: Суспільне

На Івано-Франківщині отруїлися 11 дітей і один дорослий. Симптоми отруєння у людей з’явилися після святкування 1 вересня у ресторані "Святковий" у селі Загвіздя Івано-Франківського району. Про це Суспільне інформують в управлінні з питань цивільного захисту облдержадміністрації.

Як зазначають у повідомленні, захворіли 11 дітей віком від 6 до 12 років і один дорослий. Зараз шестеро людей перебувають в Івано-Франківській обласній клінічній інфекційній лікарні, ще шість — у міській дитячій клінічній лікарні.

"Попередньо дев'ятьом людям встановили діагноз "гострий гастроентероколіт", ще двом — "гострий гастроентерит", в одної людини — "харчова токсикоінфекція". Троє дітей — у легкому стані, ще семеро дітей та один дорослий — у середньому, одна дитина — у важкому", — йдеться у повідомленні.

Спеціалісти Івано-Франківського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ продовжують досліджувати місце спалаху захворювання.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Суспільне