Тернопіль увійшов у лідери за якістю життя

18.09.2021 21:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

Тернопіль увійшов у десятку міст за якістю життя. Такий результати сьомого всеукраїнського муніципального опитування оприлюднив Міжнародний республіканський інститут (МРІ) в Україні  спільно з Соціологічною групою «Рейтинг». Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Опитування проводилося з 12 травня по 3 червня. Загальна вибірка склала 19 196 жителів України віком від 18 років і старше.

Респонденти оцінювали: тротуари, збір сміття, транспортна інфраструктура, громадський транспорт, дороги, заклади культури, публічні парки та сквери, двори та прибудинкові території, діяльність поліції, екологія, навколишнє середовище, паркування.

Відтак, загальний індекс якості 22 вимірювальних послуг у Тернополі складає 3,18. Також у Тернополі суттєво покращився індекс у сферах: дороги, тротуари, паркування, транспортна інфраструктура, ринки заклади торгівлі, університети, техніки, коледжі, спортивні заклади, медичні заклади, парки, сквери, екологія тощо


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews