Пензлі для макіяжу: їх види та призначення

06.09.2023 12:45   Опубліковано : Новини України
Джерело: UaNews

Кожен досвідчений візажист підтвердить, що для досягнення вау-ефекту знадобляться відповідні кісточки для макіяжу. Якщо підглянути в його арсенал, то там знайдеться понад десяток щіточок різних форм і для будь-якого призначення. Перед тим, як придбати професійні кисті для макіяжу, вам слід визначитись, для яких цілей вони призначатимуться. До прикладу, якщо ви не є прихильником цікавих експериментів, оберіть базові моделі б'юті-аксесуарів, проте для любителів чогось нового і нестандартного їх однозначно буде замало.

Різновиди кісточок для макіяжу - б'юті-довідник від українського виробника професійних кісточок ВоБс

Щоб ви отримували задоволення від процесу нанесення декоративної косметики та й результату загалом, варто відвідати онлайн магазин кісточок для мейку wobs, де представлено понад 300 моделей для виконання різноманітних технік. Це не просто онлайн-платформа, де здійснюється продаж б'юті-аксесуарів, а український виробник, який створює найкращі щіточки для макіяжу. Компанія випускає базові кісточки для тіней, нанесення тону, пудри та рум'ян, а також додаткові, що призначаються для роботи з губами, бровами, віями. Одним словом, у виробника ВОБС кісточки ви знайдете на будь-який смак, і коли вони будуть у вашій косметичці, вдасться успішно створити найбільш оригінальні ідеї або ж, навпаки, виконати природний мейкап на щодень.

До найбільш розповсюджених інструментів, які мають бути в арсеналі кожної леді, належать наступні:

  1. Для нанесення тону. Такі пензлі для макіяжу переважно виробляються зі штучного ворсу, оскільки підходять для роботи з рідкими та кремовими текстурами. Форми бувають різними, вони залежать від того, який саме засіб потрібно нанести. До прикладу, щоб тональний крем розподілився рівномірно, зверніть увагу на об'ємні моделі з плоским чи круглим кінчиком. Компанія ВОБС радить обрати щіточки із таклону. Коли застосовуються коректор чи консилер, слід акцентувати свою увагу на виробах із плоским чи невеличким округлим пучком. Фаворитами ВОБС вважаються моделі із силікону або із таклону,
  2. Для тіней. Купуйте кісточки для тіней із синтетики чи натурального ворсу в залежності від того, якому косметичному продукту надаєте перевагу. Для роботи з сухими текстурами призначені моделі з натуральними пучками, серед яких особливо популярними вважаються з соболя та  з ворсу лисиці. Різниця між ними полягає в тому, що перший варіант чудово підходить для вдалого нанесення, а другий - для отримання плавних переходів відтінків і рівномірного розтушування.
  3. Для пудри та рум'ян. Такі засоби переважно застосовуються на завершальному етапі виконання макіяжу. Якщо цікавить кисть для рум'ян, обирайте її з урахуванням ефекту, якого бажаєте досягти. Для отримання природного ефекту обирайте кисть з м'яким і еластичним ворсом.

Купуйте базові професійні кисті для макіяжу, проте щоб ваш мейкап вийшов ідеальним, чудовим рішенням також стане кісточка для брів, купити на wobs.ua ви теж її можете, або для вій, що ідеально розчісує та задає волоскам правильного напрямку. Не оминайте стороною і щіточку для губ, підбирайте інструмент в залежності від їх форми. До прикладу, модель W3226 підходить для отримання чітких контурів, адже характеризується видовженим і загостреним пучком, а кисть W1266 чудово справляється з розтушуванням помади.

null

Оберіть саме свою кісточку для вдалого макіяжу на просторах онлайн-магазину wobs.ua

Кісточки для макіяжу інтернет-магазин ВОБС має в наявності різноманітні та для виконання будь-яких технік, проте якщо ви бажаєте отримати набір без необхідності шукати додаткові інструменти, зверніть увагу на ергономічні комплекти. Набори кісточок для макіяжу можуть включати різну кількість б'юті-аксесуарів, тому обирайте варіант з урахуванням ваших потреб. Для виконання базового мейкапу пропонується малий набір, що складається з 8-12 щіточок, макіяжу з додатковими акцентами, у тому числі вечірнього, - середній з 13-17 пензлів. Якщо ви вирішили повністю поринути в мейкап як мистецтво, то до вашої уваги професійний набір кісточок для макіяжу, що включає 22-25 б'юті-аксесуарів. Такий варіант вважається чудовим рішенням для досвідчених майстрів і аматорів, які хочуть навчитися виконувати навіть найбільш сучасні техніки і виглядати щоразу по-різному, втілюючи цікаві ідеї.  Експериментуйте та покращуйте свої вміння, а пензлі Вобс  вам у цьому допоможуть.  Для замовлення б'юті-аксесуарів заходьте на сайт wobs.ua і дізнавайтесь про весь асортимент більш детально. Якщо виникли питання - досвідчені менеджери залюбки порадять, які кісточки обрати для виконання конкретних технік!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: UaNews