Від «Вінні-Пуха» до «Сонця»: Арсен Мірзоян 20 березня у Рівному з вражаючим концертом

Глибина текстів і драйв музики, добірна романтика і щира чоловіча лірика, приголомшливе світлове шоу і емоції до мурашок!

14.03.2024 17:23   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

 

 

Арсен Мірзоян у середу приїде у Рівне у межах туру Україною із презентацією свого нового альбому «Сонце». Грандіозний концерт пройде 20 березня о 19.00 у Міському будинку культури і неабияк здивує всіх глядачів.

— Це буде особливий зігріваюче-теплий і палюче-спекотний концерт! На сцені буде встановлена велика конструкція у формі сонця, спеціально створена до цього туру Арсена Мірзояна, а фантастичні прем’єри з нового альбому та улюблені хіти осяють і запалять всіх глядачів. Цей концерт вразить кожного! — гарантують організатори.

null

У середу у Рівному співак виступить зі своєю командою у повному складі, тож дасть максимального драйву і найулюбленіших пісень.

У новій концертній програмі Арсен Мірзоян об’єднав прем’єри та всі свої найкращі хіти, аби глядачі кожну пісню співали всією залою, не стримуючи емоцій і насолоджуючись кожною миттю.

«Вінні-Пух», «Капронові банти», «Джеральдіна», «Поцілуй», «Ідіоти», «Не Магеллан», «Моя країна», «Вальс Ірпінь», «11/11» — глядачі почують всі улюблені пісні.

А окремим сюрпризом, звісно, стануть прем’єри. Глибокі, метафоричні і максимально відверті.

«Сонце» — вже сьомий за рахунком альбом Арсена Мірзояна, у піснях якого співак відтворив всі ключові базові сенси, які для кожного з нас оголила війна.

— Це альбом про життя в умовах війни. Всі метафори і алегорії в піснях навіяні біографічними історіями. Це пам’ять. Ми продовжуємо любити дітей, лікувати батьків, вчимося любити на відстані і просто вчимося. Хочеться зберегти емоцію, щоб пам’ятати той ранок і пам’ятати тих, завдяки кому ми стоїмо та лишаємось Україною, — говорить Арсен Мірзоян. — Ми, артисти, не в змозі написати пісню про кожного, але ми можемо підібрати правильні слова. Коли, як не зараз бути чесними?

Непередбачуваний, відвертий та завжди щирий. На українській сцені Арсен Мірзоян — один із найхаризматичніших співаків, чий винятковий оксамитовий голос вже понад 11 років полонить серця жінок, а щирість і глибина кожної пісні та 10 років волонтерства заслужили тверду повагу чоловіків та ЗСУ.

На своїх концертах Арсен Мірзоян вміє створити таку фантастичну атмосферу, що щоразу це винятковий захват, потужний драйв, зворушливі моменти і найсолодша ейфорія.

null

Крім усього, Арсен Мірзоян — ще й один із найактивніших волонтерів. Як справжній патріот, допомагати захисникам артист почав із 2014 року. Незліченну кількість разів виступав для воїнів у найгарячіших точках та разом із друзями передав захисникам на передову понад 1300 автівок.

І саме воїнам та водіям, які підвозили бійців на позиції й вивозили цивільних із Бахмута на легендарній автівці «Вікторія», Арсен Мірзоян присвятив одну з найпроникливіших нових пісень «4/16».

— «Чотири шістнадцятих» — це загальновійськовий розмір резини. R16, — розповідає Арсен Мірзоян. — Ця пісня присвячена бійцям 132-го окремого розвідувального батальйону. Грєк, Оса, Кавун. Історія пісні… погана. Бус «Вікторія» потрапив у засідку… Якщо метафорично — чотири колеса R16, завозили бійців на позиції і вивозили цивільних в безпечне місце… В кінці відео звучить вірш — я не міг не згадати Тушика… Героям Слава!

Приходьте отримати найсильніші емоції на великому концерті Арсена Мірзояна у Рівному!

У середу, 20 березня, о 19.00 у Міському будинку культури буде краса до мурашок, вибух кольорів, світла, сенсів, неймовірної музики і шаленої енергетики.

Квитки на концерт купуйте за цим посиланням https://rivne.karabas.com/ua/arsen-mirzoyan-73/order/

null

 

null



Фото 5


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews