На Хмельницькій АЕС відбулися дві конференції: трудового колективу та звітна профспілкова

16.03.2024 09:45   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

популярне


14 березня на Хмельницькій АЕС відбулися дві конференції: трудового колективу та звітна профспілкова.
 
Делегати від підрозділів заслухали доповідь генерального директора Хмельницької АЕС Андрія Козюри щодо результатів діяльності ВП ХАЕС у 2023 році відповідно до договірних зобов’язань, передбачених Колективним договором Компанії, який протягом останніх років традиційно виконується повністю.
 
Представники підрозділів затвердили Довідку про виконання Колективного договору Компанії по філії, а також виконання постанови конференції трудового колективу. Делегати конференції акцентували свою увагу на питаннях охорони праці, внутрішнього трудового розпорядку тощо. Усі зауваження та пропозиції, висловлені під час конференції будуть направлені до АТ «НАЕК «Енергоатом».
 
Про роботу профспілкового комітету ППО ХАЕС за 2023 рік прозвітував голова профкому Михайло Гук. Під час звітної профспілкової конференції заслухали також звіт голови ревізійної комісії, затвердили виконання кошторису планових витрат за 2023 рік та схвалили витрати на 2024 рік.
 
Обрані під час обох конференцій делегати візьмуть участь у конференції трудового колективу АТ «НАЕК «Енергоатом» та звітній профспілковій конференції ППО Енергокомпанії.

Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews