На Хмельницькій АЕС відбулася робоча зустріч з представниками Хмельницькобленерго

17.04.2024 14:55   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: RvNews
16 квітня на Хмельницькій АЕС відбулася робоча зустріч з представниками Хмельницькобленерго.
 
Учасники наради обговорили питання співпраці та перспектив розвитку електромереж АТ «НАЕК «Енергоатом» та АТ «Хмельницькобленерго» з урахуванням стратегічних планів енергогенеруючої компанії. Фахівці розглянули завдання й можливості розвитку та реконструкції енергетичної інфраструктури для забезпечення будівництва нових енергоблоків, покращення електропостачання міста-супутника АЕС та сусідніх громад.
 
«Маючи державницьку позицію, ми повинні забезпечити реалізацію планів та завдань, які ставить наша країна», - зазначив під час наради генеральний директор ХАЕС Андрій Козюра.
 
Відбулося продуктивне обговорення кожного з питань порядку денного, за результатами якого буде сформовано дорожню карту для наступних спільних дій. За словами в. о. генерального директора АТ «Хмельницькобленерго» Олега Козачука, така комунікація фахівців має позитивний вплив та сприяє вирішенню актуальних питань.
 
Сторони висловили готовність до співпраці для оптимального вирішення робочих питань.

Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews