На Буковині відмінили тендер з порушеннями на 20 мільйонів

25.04.2024 17:40   Опубліковано : Ігор Кравців
Джерело: CvNews

Аналітики Територіального управління Бюро економічної безпеки у Чернівецькій області виявили ризикову закупівлю на ремонт адмінбудівлі однієї з територіальних громад регіону. Орієнтовна вартість виконання послуг становила 20 млн грн.

Фахівці дослідили відповідність критеріям тендерної документації учасника, якого визначено переможцем. Ними було встановлено, що підприємство не відповідає кваліфікаційним критеріям тендерної закупівлі.

Зокрема був не наданий увесь перелік документів на підтвердження наявності матеріально-технічної бази, необхідної для виконання робіт, а саме, будівельної техніки. Також відсутні документи щодо підтвердження досвіду виконання робіт, що є предметом закупівлі.

Аналітики рекомендували вжити заходів щодо усунення передумов неефективного використання коштів громади.

Після розгляду рекомендацій територіальна громада відмовилася від укладання договору та відмінила тендерну закупівлю, про що повідомила ТУ БЕБ відповідним листом.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews