Буковинці беруть участь у XVІ Європейському Економічному Конгресі (ФОТО)

09.05.2024 15:07   Опубліковано : Ігор Кравців
Джерело: CvNews

На заході, який проходить з 7 по 9 травня у польському місті Катовіце, Буковину представляють директор Департаменту регіонального розвитку Валентин Дунаєвський та директор Департаменту фінансів Чернівецької ОВА Анжела Дякова.

Можливості для торговельно-економічного співробітництва та економічний потенціал Чернівецької області презентували в панельній дискусії ЕЕС Talks на тему: «Розмови про Україну. Підтримка та співпраця».

На конгресі зібралися спікери з питань бізнесу, політики, місцевого самоврядування, представники міжнародних організацій. Україну представляють делегати з Чернівецької, Львівської, Вінницької, Житомирської областей.

На форумі відбуваються пленарні дискусії та дебати щодо підтримки України, енергетичного сектору та відновлювальних джерел енергії, інновацій та цифровізації, економічної співпраці.

Участь у таких міжнародних заходах - можливість поглибити співробітництво Чернівецької області з іноземними партнерами з Польщі та країн Європейського Союзу й зміцнити ділові, бізнесові та культурні зв’язки.

На XVІ Європейському Економічному Конгресі. Фото Чернівецької ОВА

 

На XVІ Європейському Економічному Конгресі. Фото Чернівецької ОВА

 

На XVІ Європейському Економічному Конгресі. Фото Чернівецької ОВА

 

Конгрес. Фото Чернівецької ОВА

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews