Команда Енергоатома об'єднана завданням завершити добудову енергоблоків вчасно(R)

31.05.2024 17:16   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: RvNews
Підсумки чергового засідання координаційного штабу на ХАЕС: команда Енергоатома об'єднана завданням завершити добудову енергоблоків вчасно.
 
30 травня 2024 року під головуванням керівника АТ «НАЕК «Енергоатом» Петра Котіна відбулося засідання штабу з добудови блоків №3 та №4 Хмельницької АЕС.
 
Очільник НАЕК заслухав доповіді щодо:
  • стану виконання робіт на майданчику майбутніх енергоблоків відповідно до затверджених графіків;
  • залучення висококваліфікованих працівників ЗАЕС до будівельних робіт та створення відповідних умов для їхнього проживання не лише в Нетішині, а й у сусідніх містах, зокрема у Славуті та Острозі;
  • забезпечення науково-технічного супроводу на різних етапах ремонтно-відновлювальних робіт;
  • дотримання пожежної безпеки та охорони праці працівників тощо.
 
Важливим результатом наради стало підтвердження помітних зрушень у ремонтно-відновлювальних роботах, що дозволяє виконувати завдання відповідно до графіку.
 
Протягом останніх двох тижнів було здійснено значний обсяг робіт, що відкриває можливість розпочати встановлення обладнання в наступному місяці.
 
Учасники наради отримали чітке завдання голови правління Енергоатома підключити енергоблоки в електромережу без відхилень від графіку.
 
«Зараз ми всі об’єднані ключовим завданням – докласти максимум зусиль для того, аби блоки були підключені до енергомережі вчасно. І кожен із нас має орієнтуватися на виконання цієї мети. Адже команда Енергоатома несе відповідальність перед народом України, перед Президентом за те, що енергоблоки №3 та №4 будуть зведені без затримки і підсилять енергосистему держави», - наголосив Петро Котін.
 
За словами керівника Компанії, уже найближчим часом законопроєкт про добудову енергоблоків №3 та №4 на Хмельницькій АЕС буде розглядатися на засіданні профільного комітету ВРУ з подальшим винесенням на голосування до сесійної зали, а отже зусилля потрібно примножити.
 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews