Львів'янка сховала гроші в торті для ув’язненого СІЗО

05.06.2024 20:25   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

Жінку визнали винною в незаконній передачі заборонених предметів особам, яких тримають у слідчих ізоляторах.

Мешканку Львова Ганну Г. оштрафували на 255 грн за спробу переправити в СІЗО одному з ув’язнених торт домашньої випічки, в якому були сховані гроші.

Про це йдеться у рішенні Галицького районного суду, оприлюдненому в Єдиному державному реєстрі судових рішень, пише LVIV.MEDIA.

Сама обвинувачена на судове засідання не прийшла, тому розгляд справи суддя Христина Мисько розглядала за її відсутності. Спробу передати одному з ув’язнених посилку, в якій містився торт домашнього виробництва з грішми всередині, жінка зробила 22 березня 2024 року. Після того, як кошти були виявлені, був складений відповідний протокол про адміністративне правопорушення. Купюру номіналом в 1000 грн вилучили з торта і вона стала одним з речових доказів у справі.

При детальному розгляді матеріалів справи суддя вирішила, що зібраних доказів достатньо. Тому Ганну Г. визнали винною у незаконній передачі в СІЗО заборонених предметів та оштрафували на 255 грн. Вона також заплатить судовий збір у сумі 605,6 грн. Заборонений предмет, який вона хотіла переправити за ґрати, а саме купюру номіналом в 1000 грн, конфіскували. На це рішення Ганна Г. протягом 10 днів може поскаржитись до Львівського апеляційного суду.

 


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews