Новини Львівщини

Новини Львівщини

блогер, оглядач, журналіст, LvNews

Хибні заперечення проти мобілізації

10.06.2024 14:55   Автор : Новини Львівщини
Джерело: LvNews
 

Я довгий час працював в продажах і в процесі переговорів дуже важливим моментом було виявляти «хибні заперечення». Наприклад менеджер магазину відмовляється поставити новий товар, або виставити твій товар на кращі полиці аргументуючи тим, що власник не хоче нічого нового ставити або міняти.

Часто власник взагалі не в курсі про твої пропозиції, просто менеджеру лінь цим займатись, або конкурент зробив кращу пропозицію. І якщо ти повівся на ці історії – шукаєш зустрічі в власником, намагаєшся обійти секретаря, фактично тратиш ресурс не в тут сторону.

До чого це я? А! Бо подібна історія і запереченнями щодо мобілізації. Оцей весь стос аргументів від «хай сини депутатів воюють» і до «я маю статус людини» це все прикриття свої справжніх заперечень яких в основному 2, інколи 2 одночасно:

справжнє заперечення №1 – страх смерті, полону чи каліцтва

справжнє заперечення №2 – байдужість до того, що буде з країною, військовими і всім, що не стосується когось особисто.

Але чому від реальних людей в мережі ми частіше чуємо про корупцію, зраду, неоголошену війну, або щось подібне.

Певно того, що говорити, що «я боюсь», або «мені байдуже» це незручно, деколи тяжко, а часто й неприйнятно. Бути борцем з зеленим режимом краще, ніж боягузом чи похуїстом. Бути людиною яка на відміну від нас дураків розуміє суть процесів і не хоче бути мʼясом в грі політиків чи інших невідомих нам сил краще, ніж боягузом чи похуїстом. Людина шукає собі таку моральну позицію, за якої вона буде виглядати краще у своїх очах. Тому постійне намагання долати хибні заперечення в дискусіях з противниками мобілізації це не дуже вдячна справа, бо завжди знайдеться новий аргумент. Потрібно боротись зі справжніми запереченнями. Як? – я не дуже знаю. Знаю, що з категорією людей які не йдуть через страх простіше працювати, бо їм так само страшно як і всім іншим. А з тими, хто різними запереченнями маскує свій похуїзм на країну і військових треба щось робити, але в фейсбуці не можна писати що.

П.М. Така сама історія з допомогою армії.

П.П.М. В жодному випадку не заперечую проблем наявних в багатьох хибних запереченнях. Наприклад заперечення про корупцію хибне не тому, що нема корупції а тому, що зниження рівня корупції не повпливає на ставлення людини до мобілізації.

Роман Гурський


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews