Бюджетна комісія ЛМР уп’ятеро зменшила додаткові видатки на відрядження членів виконкому

12.06.2024 19:49   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

Виконавчий комітет Львівської міської ради звернувся до комісії фінансів з проханням збільшити видатки на відрядження службовців на 800 тис. грн. Однак члени комісії відмовилися виділяти таку суму.

Про це повідомили на засідання комісії, пише LVIV.MEDIA.

Раніше це питання вже виносили на розгляд комісії, однак на попередньому засіданні його перенесли на доопрацювання. За словами голови комісії Наталії Шелестак, протягом цього часу вони дослідили ситуацію і вирішили виділити для забезпечення поїздок службовців лише 150 тис. грн замість 800 тис.грн.

“Вони просили 800 тис. грн, а ми дали 150 тис. грн, з розрахунку на те, щоб вистачило на цей період, а далі нехай пояснюють, чого їздять і що наїздили. Вони сказали, що їм вже не вистачає грошей на червень, тому було прийняте таке рішення”, — пояснила у коментарі LVIV.MEDIA Наталія Шелестак.

Цієї суми повинно вистачити на відшкодування за робочі поїздки членів виконавчого комітету до кінця цього місяця. Додаткові коштів на наступні періоди депутатська комісія розглядатиме окремо, аналізуючи доцільність відряджень.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews