Львівську психіатричну лікарню відремонтують за 40 млн грн

21.07.2024 21:40   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня уклала договір про капітальний ремонт з ТзОВ “Вельт Кепітал”. Згідно з документом, підрядник має відремонтувати головний корпус медзакладу, а також впорядкувати прилеглу до лікарні територію.

Про це йдеться на сайті Prozorro. пише LVIV.MEDIA.

За даними договору, загальна вартість ремонтних робіт психіатричної лікарні на вулиці Кульпарківській, 95, що у Львові, складає 39,9 млн грн. Підрядник має відремонтувати головний корпус лікарні, який є пам’яткою архітектури місцевого значення, та впорядкувати прилеглу територію. Зокрема, йдеться про такі роботи, як:

Ремонт зовнішніх сходів
Ремонт корпусу зсередини
Опалення
Вентиляція
Водопостачання
Електрика
Каналізація
Медичне газопостачання
Охоронна сигналізація
Благоустрій та ін.

Найдорожче вартують саме ремонтні роботи всередині головного корпусу лікарні — понад 10 млн грн. Договір між ТзОВ “Вельт Кепітал” та Львівською психіатричною лікарнею діє до 31 грудня цього року.

ТзОВ “Вельт Кепітал” за інформацією аналітичної системи YouControl, зареєстроване у Львові і працює протягом 8 років. Засновницею компанії є Тетяна Павленко, а займається “Велт Кепітал” будівництвом житлових і нежитлових будівель. Окрім того, компанія неодноразово потрапляла у журналістські розслідування. Зокрема на Львівщині, як писало видання “Наші гроші”, компанія завищила ціни на закупівельні товари для ремонту сільської школи у Солонківській ОТГ.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews