Благодійні заходи «Козацька верста» та «Козацький волейбол» організовано Хмельницькою АЕС

22.07.2024 14:37   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: RvNews

Під час благодійних заходів «Козацька верста» та «Козацький волейбол», організованих Хмельницькою АЕС цими вихідними, було зібрано понад 66 тис. грн для українських захисників. Усі кошти будуть спрямовані на підтримку Збройних сил України.

Благодійні заходи об'єднали близько 100 спортсменів та аматорів з різних куточків України, поповнили скарбничку спортсменів новими досягненнями.

В абсолютному заліку запливу на відкритій воді серед жінок найкращий результат у хмельничанки Анастасії Бурденюк. Серед чоловіків лідером запливу став Владислав Березюк із Вараша. У віковій категорії 17 років і молодші перше місце посів Ілля Уланов з міста-супутника Хмельницької АЕС. Серед дівчат цієї категорії найкращою була острожанка Анна Защик.

У своїх вікових категоріях нетішинські спортсмени також показали достойні результати, де перші місця посіли Іван Реуцький, Марія Жебель, Дмитро Левицький, Марія Перець.

Професійний рівень демонстрували й волейболісти. У достойній боротьбі перемогу виборола команда ХАЕС «5 копійок» у складі Ігоря Нікітчука та Євгенії Григоренко.  

Відзначили також наймолодшого та найстаршого учасника змагань. Ними стали Вікторія Ткачук (м. Вараш) та Степан Пінчук (м. Нетішин).

Учасники благодійних спортивних заходів відзначили гарну організацію та можливість не лише продемонструвати спортивні досягнення, а й чудово відпочити та задонатити на ЗСУ. Особливу подяку було висловлено українським захисникам, які боронять наші кордони, за можливість проведення таких заходів.

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews