На Львівщині затримали 33-річного чоловіка, який переробляв стартові пістолети на вогнепальні

23.09.2024 13:04   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

Про це повідомили у поліції Львівщини.

Перероблений «товар» він збував серед бажаючих, яких знаходив у мережі Інтернет, висилаючи їм поштові відправлення під вигаданим іменем. 

null

Зловмисника викрили оперативники та слідчі відділу поліції №3 Стрийського районного управління поліції спільно з оперативниками карного розшуку поліції Львівщини, за процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури.

Поліцейські задокументували кілька фактів незаконної реалізації підозрюваним зброї та боєприпасів і 19 вересня затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

Під час санкціонованих обшуків правоохоронці виявили та вилучили у затриманого: кілька одиниць короткоствольної зброї, патрони різного калібру, капсюлі, порох, інструмент для переробки зброї та інші речові докази. Усе вилучене скеровано на дослідження у Львівський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України. 

null

Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до семи років.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews