Львівська міськрада виділила 2,2 млн грн компенсації для мешканців, житло яких пошкоджене внаслідок обстрілу 4 вересня

27.09.2024 16:11   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

27 вересня на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради погодили надання 2,2 мільйонів гривень компенсації мешканцям, житло яких пошкодив російський обстріл 4 вересня.

Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Як ідеться у повідомленні, гроші виділили на відновлення 85 вікон та 13 вхідних дверей, які пошкодив обстріл. Також погодили одну компенсацію мешканцям квартири, залитої внаслідок гасіння пожеж.

Мешканцям, які втратили свої квартири внаслідок російської атаки, Львів оплачуватиме оренду житла. Йдеться про компенсації у 10 тис. грн, 12 тис. грн та 15 тис. грн відповідно до того, яке помешкання у них було зруйновано.

Якщо ж помешкання вціліли, але є вибиті вікна чи вхідні двері – люди отримають кошти на їх заміну: до 12 тис. грн за одне вибите вікно та до 8 тис. грн за пошкоджені вхідні двері. Якщо ж через гасіння пожеж квартиру залили, власник отримає компенсацію у розмірі 15 тис. грн. 

Ознайомитися з тим, як оформити різні компенсації, можна за цим посиланням.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews