Тернополянин потрапив до лікарні через бійку в клубі

10.02.2018 09:13   Опубліковано : Анастасія Квітковська
Джерело: TeNews

Інцидент трапився в одному з розважальних закладів обласного центру. В клубі відпочивали шестеро тернополян. Святкували день народження. Все було тихо-мирно, аж поки в заклад не прийшли двоє парубків, один з яких – двоюрідний брат дівчини з компанії іменинника.

Читайте також

Четверо осіб отримали травми внаслідок сутички в Підгайцях
Житель Березовиці так сильно побив товариша по чарці, що той помер у лікарні
На Тернопільщині молодик пограбував та побив рідну матір: жінка у відчаї звернулася по допомогу

 За словами очевидців хлопці були напідпитку і почали чіплятися до відпочиваючих. Вони почали кричати, нецензурно лаючись. Одного з компанії така поведніка гостей обурила, тож він вийшов з ними на вулицю «розібратися». Суперечка заершилась бійкою. До чоловіка, що вийшов на розбірки з юнаками, довелось викликати швидку. Лікарі на місці надали чоловікові першу домедичну допомогу та відпустили. Та на цьому суперечка не завершилась. Через деякий час дебошири нову ж таки підійшли до компанії. З ними вийшов на вулицю чоловік, якого вони побили раніше. Розмова знову переросла у бійку. У сварку втрутилися очевидці, а коли потерпілого посадили в автівку, він втратив свідомість. Його завезли до лікарні. Медики констатували важку черепно-мозкову травму, гостру компресію головного мозку та крововилив. Потерпілий – чоловік 1983 року народження.

Дебоширів затримали оперативники карного розшуку. Це юнаки – 1991 та 1995 років народження. Наразі вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Забіякам загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років

За матеріалами сайту Досьє 102


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews