Палац спорту хочуть побудувати у Чернівцях

27.04.2018 09:12   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

На черговій сесії Чернівецької міської ради депутати підтримали петицію щодо будівництва Палацу спорту в місті Чернівцях Відповідна петиція була зареєстрована в лютому 2018 року та набрала понад 250 голоів.

Згідно прийнятого рішення, департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради доручено спільно з управлінням по фізичній культурі та спорту визначити земельні ділянки придатні для будівництва Палацу спорту в Чернівцях та підготувати відповідний проект рішення на сесію міської ради.

Також на сесії розглянули петицію щодо будівництва у Чернівцях спортивного залу єдиноборств на території спортивного комплексу «Олімп». Було прийнято рішення доручити департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин у технічному завданні на проектування будівництва міського Палацу спорту передбачити облаштування спортивного залу єдиноборств.

За матеріалами прес-служби Чернівецької міської ради.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews