Всесвітньо відомого хакера зловили під Києвом з мішком кокаїну

У Борисполі затримали зловмисника з п'ятьма кілограмами кокаїну, "розфасованого" по коробках з роликовими ковзанами.

08.05.2018 09:08   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: Знай

Затриманий з більш 5 кг кокаїну киянин виявився відомим хакером, засуджений в США до 8 років в'язниці, зазначають у прокуратурі.

38-річний житель столиці організував контрабандне ввезення в Україну з Республіки Панами великої партії кокаїну, а затримали його біля Міжнародного аеропорту Бориспіль під час навантаження наркотичного кошти у власний автомобіль.

“Наркотичні речовини загальною вагою понад 5,5 кг були приховані від митного контролю в стінках 18 коробок від роликових ковзанів", – розповіли в прокуратурі.

Середня вартість такої кількості кокаїну на "чорному ринку" становить близько 10 мільйонів гривень (раннє СБУ "оцінила" наркотичний вантаж у понад 8 мільйонів гривень – прим.ред.).

За інформацією слідства, затриманий був раніше засуджений на території США на 8 років позбавлення волі за кібершахрайство і заволодіння коштами на суму близько 15 млн доларів США, після чого був депортований в Україну.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Знай