На Київщині жорстоко побили відомого активіста, який бореться із забудовником за міський парк (Відео)

10.08.2018 15:33   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: ZIK

8 серпня вранці (близько 7 годин ранку) в м. Вишневе, Київська область, по вул. Святошинській в ЖК «Акварелі», було скоєно напад на громадського активіста Ігоря Гришачова. Про це повідомляє ZN.UA

Двоє невідомих чоловіків завдали активісту тяжкі тілесні ушкодження. Нападники підібрали місце нападу, щоб камери розташованих поблизу будівель не змогли зняти інцидент.

«Все говорить про те, що це був спланований і показовий напад». За словами Гришачова, він звернувся до прокуратури Києво-Святошинського району для зняття побоїв і визначення міри покарання для нападників.

За словами активістів та мешканців міста, вони борються з забудовником ТОВ «Євро-2000» за право володіння землею міського парку, що належить територіальній громаді міста.

«Тітушки, яких навіз забудовник, погрожували нам, активістам і міським жителям, і конкретно Ігорю, про те, що будуть репресії, побиття, зґвалтування. Сьогодні вони перейшли до виконання своїх погроз», – розповіла місцева мешканка Наталія Коробенко.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZIK