В кіоску біля «Орнави» працювали узбеки-нелегали (Відео)

14.08.2018 12:13   Опубліковано : Анастасія Квітковська
Джерело: TeNews

В рамках профілактичних заходів «Мігрант», поліцейські перевірили заклад громадського харчування поблизу автовокзалу. Виявилось, що двоє із трьох праціників кіоску перебувають на території України незаконно та працюють без жодних дозвільних документів та не мали медичних дозволів.

«Результати перевірки завершилися ще й кримінальним провадженням», - розповів начальник відділу боротьби з торгівлею людьми ГУНП в Тернопільській області Олександр Буняк. Підприємцю з Узбекистану, який орендує дані заклади, інкримінують статтю 172 ККУ - грубе порушення законодавства про працю.

Зі слів Олександра Буняка, станом на 13 серпня виявлено 28 нелегалів. Складено 38 адміністративних протоколів, з них за порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України 33 протоколи  і п’ять -  за невжиття заходів до забезпечення своєчасної реєстрації іноземців і осіб без громадянства. Загальна сума штрафів склала понад 66 тисяч гривень.

Прийнято рішення про видворення двох іноземців. Один – громадянин Іраку –  уже виїхав за межі України, іншого, який є особою без громадянства, поміщено в пункт тимчасового перебування іноземців.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews