На Тернопільщині оштрафували матір, яка повідомила про зникнення дитини

20.09.2018 08:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Доба
У Кременці жінка повідомила про зникнення своєї доньки. Проте, як з'ясували правоохоронці, дитина нікуди не зникала, а матір була напідпитку, - пише Доба.
 
— Жінка заявила, що її дитина ще за дня пішла з дому і до цього часу не повернулася. На пошуки неповнолітньої направили працівників слідчо-оперативної групи місцевого відділу поліції та інспектор ювенальної превенції. Коли правоохоронці прибули за адресою, де мешкає дівчинка, то з'ясували, що дитина весь час гралася у дворі будинку, — зазначили правоохоронці.
 
За такий недогляд жінці доведеться відповідати за статтею 184 КУпАП - невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей, а також притягнуть її до відповідальності за статтею 183 КУпАП - Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб, а це штраф від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Доба