Інна Собко

Інна Собко

журналіст, кореспондент м. Острог

Острозька академія відзначає 24-ту річницю відновлення (Фото)

18.10.2018 22:03   Автор : Інна Собко
Джерело: RvNews

В Острозькій академія тривають святкування з нагоди 24-ї річниці відновлення університету. У середу, 17 жовтня, відбулися урочистості під час яких ректор Національного університету «Острозька академія» Ігор Пасічник привітав університетську родину та вручив грамоти й подяки кращим викладачам, студентам та адмінпрацівникам  навчального закладу.  

null
Фото Інни Собко

 

null
Фото Інни Собко

Ігор Демидович також передав вітання від Рівненської обласної державної адміністрації та нагородив грамотами ОДА викладачів НаУОА Наталію Конопку, Юлію Шулик, Світлану Олішкевич й Миколу Романова.

Упродовж свого виступу ректор згадував колег, з якими у далекому 1994 році разом відновлювали Острозьку академію. Хвилиною мовчання колектив вшанував пам’ять викладачів та працівників НаУОА: Петра Андрухова, Івана Берегового, Ларису Квасюк, Анатолія Криловця, Миколу Ковальського, Мирона Кушніра, Андрія Рибака, Василя Ханенка, Світлану Шевчук та працівників адміністративно-господарської частини. Ігор Демидович також вручив сертифікат імені працівника НаУОА Миколи Галецького для кращого працівника адміністративної частини університету Сергію Ковалишину.

null
Фото Інни Собко

 

null
Фото Інни Собко

Під час привітань Ігор Пасічник ділився планами, зокрема зауважив, що наступний рік хоче присвятити створенню відпочинкової зони для працівників університету. Розповів ректор і про ідею написати мемуари про період відновлення НаУОА.

null
Фото Інни Собко

На завершення першого святкового дня присутніх привітав ансамбль бандуристів «Рівненчанка», у виконанні якого прозвучали твори В. Івасюка, О. Смика, українські народні пісні, кавери на сучасні музичні композиції тощо.

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews