Під час пожежі у Тернополі чоловік вистрибнув з вікна

29.11.2018 12:13   Опубліковано : Анастасія Квітковська
Джерело: TeNews

Повідомлення про пожежу рятувальники отримали 28 листопада о 16:48. Горіла квартира на третьому поверсі дев’ятиповерхівки, що вулиці Текстильній.

Коли на місце події прибули рятувальники, полум’я охопило одну з кімнат квартири на площі близько 50 квадратних метрів. Пожежа швидко набирала обертів. Рятувальники евакуювали з будинку 42 місцевих мешканці, серед них 13 дітей. 

Під час пожежі не обійшлося без жертв.Господар палаючої квартири 1972 року ародження не міг покинути помешкання через вхідні двері та вистрибнув з вікна третього поверху до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів. Дитину 2017 року народження госпіталізували з ознаками отруєння продуктами горіння.

Для ліквідації наслідків було задіяно 6 одиниць спеціальної техніки та близько 30 чоловік особового складу підрозділів Тернопільського гарнізону ДСНС. Повністю ліквідувати пожежу вогнеборцям вдалось о 17:14. Вдалося запобігти поширенню вогню на сусідні квартири.

За матеріалами управління ДСНС України в Тернопільській області


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews