У Тернополі студенти організували масштабний наркобізнес

13.12.2018 18:13   Опубліковано : Анастасія Квітковська
Джерело: TeNews

Організував незаконний бізнес житель Миколаївської області. У помічники взяв собі восьмеро хлопців та дівчат, віком від 18 до 24 років. Деякі з них – студенти місцевих вишів. Продавали марихуану різних сортів. Грам коштував 220 гривень.

Поліцейським відомо, що співучаники злочинної групи у місяць заробляли від 30 до 50 тисяг ривень, організато мав прибутки у сотню тисяч.

Працювала наркогрупа через Telegram. Там приймали замовлення. Коли отримували підтвердження оплати, вказували місця, де захований товар – так звані «закладки». Вони були  по всьому місті – в під'їздах, підвалах, під підвіконням, між батареями, в пачках з-під цигарок і в порожніх пляшках. Приховану рекламу продажу наркотиків розміщували на фасадах будинків.

Конкретні канали надходження наркотиків правоохоронці встановлюють. Поки відомо, що товар вони отримували поштою. У наркоторговців вилучили електронні ваги,мобільні телефони, банківські картки, пристрої для вживання марихуани, аерозольні балончики та клейкі стрічки, якими позначали товар та малювали рекламу, комп'ютерну техніку, близько 17 тисяч гривень та майже 3 кілограми наркотичної сировини.

Чотирьох учасників злочинної групи затримали Міру запобіжного заходу їм обрали у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 576 тисяч гривень.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews