32-річний житель Франківська отримав уже шосту судимість

19.12.2018 00:34   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Панорама Прикарпаття

До чергового позбавлення волі засуджено раніше неодноразово судимого жителя мікрорайону «Майзлі» 1986 року народження.

Судом було встановлено, що вказаного чоловіка підозрюють у вчинені злочинів передбачених ст.ст.185 ч.2, 185 ч.3 Кримінального кодексу України (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), повторно, а також таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинене повторно, за попередньою змовою групою осіб, поєднане із проникненням у сховище), пише - Панорама Прикарпаття.

Загалом до суду надійшли матеріали, згідно із якими вказаного чоловіка підозрювали у вчинені шести крадіжок із автомобілів та приватних господарств на території Івано-Франківська.

Судом було встановлено, що впродовж весни-літа 2017 року, підозрюваний встиг обікрасти п’ять автомобілів, які були припарковані у дворах житлових будинків.

Крім того він разом зі спільником проник до приватного господарства в Івано-Франківську звідки було викрадено зварювальний апарат.

Обвинувачений в судовому засіданні свою вину визнав, послідовно та в повній мірі зазначив обставини вчинених ним злочинів відповідно до викладених в обвинувальному акті обставин. У вчиненому щиро розкаявся, просив суд суворо його не карати.

Врахувавши всі обставини справи та вивчивши надані докази, Івано-Франківський міський суд ухвалив визнати підозрюваного винним та призначив йому покарання у вигляді трьох років позбавлення волі.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Панорама Прикарпаття