Рівненська ФК «Верес» здобула перемогу над ФК «Малинськ»

31.03.2019 10:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: «ВСЕ» Рівне

30 березня Рівненський «Верес» в хорошому настрої завершив заключний контрольний поєдинок у рамках підготовки до старту у весняній частині чемпіонату Другої ліги ПФЛ. У Володимирці стадіоні Янтар «червоно-чорні» переконливо здолали срібного призера аматорського чемпіонату області - «Малинськ».

Матч завершився з таким рахунком: «Верес» - «Малинськ» - 4:0 (1:0)

«Верес»: Бабійчук (Фіяло, 46) - Пінчук, Рафальський, Ховбоша (Чучман, 73), Прихна, Кучеров, Євдокимов (Бондаренко, 73), Шестаков (Дударенко, 81), Даудов (Сад, 42), Яременко, Маїк. Запасний: Федак.

Головний тренер: Олег Шандрук.

Голи: Яременко (28), Сад (52), Шестаков (55), Маїк (60).

Долю поєдинку гравці «Вереса» вирішили упродовж восьми хвилин на старті другого тайму, коли Валерій Сад, Михайло Шестаков і Олег Маїк довели рахунок до розгромного. Єдиною невтішною новиною стало ушкодження Марата Даудова, якого ще до перерви замінив Валерій Сад.

Нагадаємо, у попередньому контрольному матчі ушкодження отримав Владислав Семенчук. Також досі відновлюється після травми Борис Орловський.

Нагадаємо, перший після зимової перерви офіційний матч у чемпіонаті Групи «А» Другої ліги «Верес» проведе 6-го квітня вдома проти «Черкащини-Академії». Згідно з рішенням КДК ФФУ, цей поєдинок рівняни зобов'язані провести за порожніх трибун.

За матеріалами інформаційної служби НК «Верес» (Рівне).


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: «ВСЕ» Рівне