У Тернополі учасники АТО замість земельної ділянки зможуть отримати грошову компенсацію

19.03.2018 10:52   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: Тернопільська міська рада

 

Учасники АТО в Тернополі замість земельних ділянок під будівництво зможуть отримати грошові кошти. Відповідне рішення прийняли на сесії міської ради.
 
Зараз у місті нараховують близько 900 учасників АТО, які очікують на отримання землі. Такої кількості земельної площі в Тернополі немає, наголошує очільник міста Сергій Надал. До того ж врахували і той фактор, що війна на Сході не закінчена, а отже число ветеранів-атовців збільшиться. 

«Оскільки у Тернополі налічується зараз приблизно 900 учасників АТО, які досі очікують на отримання земельної ділянки під індивідуальне будівництво, міською радою було прийняте рішення про надання одноразової грошової компенсації з бюджету тернополянам – учасникам АТО за неотриману земельну ділянку, - розповідає Сергій Надал. - Розмір грошової компенсації як еквівалента земельної ділянки для бійців АТО визначатиметься згідно середньої вартості землі у межах міста».


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернопільська міська рада