Фищук пообіцяв буковинцям відновити дороги і зруйновані мости

04.04.2018 22:13   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

За наслідками паводку 2008-го, не відновленими залишилися 13 об’єктів дорожнього господарства. Про це наголосив голова Чернівецької обласної державної адміністрації Олександр Фищук на спільному виїзному засіданні 4-х комітетів Верховної Ради.

Саму тому зв’язок гірського Путильського району з обласним центром досі залишається проблемним.

Як зауважив пізніше очільник виконавчої влади краю, він довів таки нардепам необхідність виділення субвенції для області на відновлення дороги Криворівня – Усть-Путила – Старі Кути – Вижниця – Сторожинець – Чернівці та будівництво естакади, а також на ремонт дороги Чернівці – Вашківці – Путила – КПП «Руська», що значно поліпшить  сполучення між селом Сергії й райцентром Путилою.     

Радісна новина чекатиме й на мешканців 7 населених пунктів, розташованих довкола  автомагістралі місцевого значення  Усть-Путила – Яблуниця. Завершення будівництва двох мостів через Черемош і Білий Черемош із переходом на Івано-Франківську область  усуне всі комунікаційні незручності для сільчан та відкриє шлях до Європи для всієї України.

«Cподіваюсь, що ми, нарешті, достукалися до розпорядників держбюджету, – підсумував голова облдержадміністрації. – Цього я домагався буквально від першого дня свого призначення на посаду. Прикро тільки, що люди терпіли незручності протягом 10 років!», – зауважив Олександр Фищук.

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews