На Тернопільщині на виборах в ОТГ на посади голів громад перемагають кандидати від «БПП «Солідарність»

30.04.2018 01:11   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

На Тернопільщині в двох громадах, в яких пройшли вибори, на посади голів ОТГ перемагають кандидати від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність». Нагадаємо, 29 квітня в Україні відбулися вибори до об’єднаних територіальних громад. У Тернопільській області перші вибори голів та місцевих депутатів проходили в Товстенській селищній та Дорогичівській сільській громадах. Загальна явка виборців склала майже 57%.  На виборах до Товстенської ОТГ проголосували 51.9% виборців, а до Дорогичівської громади - 63.8%.

За попередніми даними, Товстенську  селищну ОТГ, до якої входять три населені пункти – смт Товсте (центр громади), с. Головчинці, с. Королівка, очолив кандидат від партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність” Іван Проданик. У виборах до Дорогичівської громади, до якої входять п’ять сіл - Дорогичівка, Литячі, Хмелева, Свершківці та Шутроминці, переміг  Микола Бесащук, який на вибори йшов як кандидат від партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність”.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews