Василь Максимюк вимагає від нардепа Бурбака спростувати поширену про нього брехню

В іншому випадку він звертатиметься до суду.

03.05.2018 13:53   Опубліковано : Новини Буковини
Джерело: promin.cv.ua

На сесії міської ради голова фракції «БПП «Солідарність» Василь Максимюк звернувся до народного депутата Максима Бурбака з вимогою спростувати поширену про нього неправдиву інформацію.

Вчора нардеп на своїй сторінці у Facebook опублікував пост, у якому вказав, що депутат Василь Максимюк, мовляв, зареєстрував проект рішення про дострокове припинення повноважень міської ради.

«Офіційно заявляю, що рішення про дострокове припинення ні я, ні хтось з депутатів не публікували. Максим Юрійович видає бачене за дійсне і публікує це на своїй сторінці. Було би добре, якби це стосувалося інтересів громади, але, на жаль, все написане ним стосується лише його особистих бізнес-інтересів. Починається нова фаза протистояння, в якому Бурбак та його друзі мають безпосередній інтерес. Через це і почали поширювати неправдиві висловлювання щодо депутатів міської ради. Тому вимагаю від Максима Юрійовича публічного вибачення за те, що він сказав неправду. В іншому випадку, я звернусь до суду, щоби відстоювати свою честь та гідність», – заявив Василь Максимюк.

Окрім того, депутат запропонував внести на розгляд сесії проект рішення про проведення 29 травня громадських слухань, на яких розглянуть стан виконання Чернівецькою міською радою своїх повноважень та виконання міським головою своїх обов’язків перед громадою. Депутати проголосували за внесення цього питання у порядок денний сьогоднішньої сесії.

Василь Максимюк вимагає від Бурбака спростувати поширену про нього брехню


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: promin.cv.ua