Поліцейські впіймали кишенькового злодія, від якого потерпали чернівчани

16.05.2018 23:43   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

15 травня до Чернівецького відділу поліції звернулася 41-річна чернівчанка. Жінка повідомила, що невідома особа під час проїзду у тролейбусі викрала з її сумочки гаманець із грошима.

Поліцейські відразу розпочали пошуки крадія. В ході проведення розшукових заходів оперативники Управління карного розшуку на одній із вулиць міста швидко спіймали зловмисника.
 
Ним виявився 41-річний житель Чернівців. Крадій неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини та відбував покарання у місцях позбавлення волі. Викрадений гаманець з грошима поліцейські вилучили у зловмисника та повернули його власниці
 
Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.
 
Вирішується питання про оголошення крадію підозри у вчиненні злочину та обрання йому запобіжного заходу. Тривають слідчі дії.
 
За матеріалами відділу комунікації поліції Чернівецької області.

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews