До 77-ї річниці від дня народження Миколайчука відбудеться фестиваль «Іванова переберія»

15.06.2018 11:10   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

З нагоди відзначення 77-річчя від дня народження видатного українського кінорежисера, кіносценариста та актора Івана Миколайчука у Чернівцях та за їх межами відбудеться кіномистецький фестиваль «Іванова переберія» за участі делегації кінематографістів України.

Сьогодні до 18.00 триватиме ретроспективний кінопоказ фільмів за участю Миколайчука та ним створених у кінотеатрах Чернівців та області.

15 червня о 10:00 відбудеться покладання квітів біля меморіальної дошки Іванові Миколайчуку (на розі вулиць І. Миколайчука та проспекту Незалежності).

З 12:00 до 17:00 пройдуть урочистості у музеї-садибі Івана Миколайчука у Чорториї Кіцманського району.

16 червня об 11:00 у конференц-залі готелю «Буковина» відбудеться круглий стіл «Таланти твої, Буковино!» до 90-річчя кіностудії імені Олександра Довженка та 60-річчя художнього фільму «Анничка».

У Чернівецькому обласному краєзнавчому музеї 14-20 червня можна буде оглянути тематичну виставку «Шляхами білого птаха», присвячену Івану Миколайчуку.

За матеріалами прес-служби Чернівецької міської ради.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews