На Буковині в оздоровчому комплексі отруїлися діти

02.09.2018 09:43   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: 24tv.ua/ukrayina

Днями на Буковині отруїлося 14 підлітків, які відпочивали і харчувалися в оздоровчому комплексі міста Вижниця. Потерпілі - діти, які приїхали з Київської області, віком від 10 до 15 років.

Підліткам раптово стало погано і вони звернулися до медиків зі скаргами на підвищення температури, шлункові розлади та погане самопочуття. Лікарі діагностували харчове отруєння, надали їм допомогу та відпустили додому. Зараз стан потерпілих задовільний. 

У поліції відкрили кримінальне провадження провадження за частиною 1 статті 325 ККУ «Порушення правил боротьби з епідеміями». Наразі встановлюють причину отруєння, проводять досудове розслідування.

«На даний час триває епідрозслідування, продовжуються лабораторні дослідження. Ще зарано казати, що стало причиною харчової токсичної інфекції у дітей та дорослих», – сказав завідувач відділу ДУ Чернівецький лабораторний центр МОЗУ Юрій Падурару.

Нагадаємо, 17 серпня у Києві в дитячому таборі «Пуща-Водиця» отруїлися троє дітей-учасників танцювального гуртка, які прибули туди на оздоровлення, та двоє дорослих, які їх супроводжували.

За матеріалами https://24tv.ua/ukrayina_tag1119 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 24tv.ua/ukrayina